Selecteer een pagina

Wie zijn wij?

Belaggio Vastgoed is een beleggingsmaatschappij met een echte lange termijn visie. Ons vastgoed wordt aangekocht met als doel het langdurig in onze portefeuille te behouden, lang jarig te verhuren en het rendement te optimaliseren. Per project wordt bepaald wat de optimale mix van eigen vermogen en vreemd vermogen behoort te zijn om zo de juiste verhouding tussen risico en rendement af te stemmen.

Amresh is de directeur van Belaggio Vastgoed BV. Hij is een succesvolle vastgoedondernemer. Hij is een voormalig bankier en heeft een universitaire graad behaald aan Nyenrode Business Universiteit in Bedrijfskunde. 

Amresh is in 2008 begonnen met het aankopen van beleggingspanden. Sindsdien is het hard gegaan. Hij heeft een bewezen solide trackrecord in de vastgoedmarkt. Naast het selecteren en aankopen van verhuurde panden transformeert Amresh ook kantoren naar woningen. 

Amresh heeft goede relaties met banken, taxateurs, notarissen en andere vastgoedbeleggers. Naast het vergroten en optimaliseren van zijn eigen vastgoedportefeuille adviseert Amresh ook andere vastgoedbeleggers of particulieren die ook een beleggingspand willen aankopen.

Amresh in de Geldgids van de Consumentenbond.