Selecteer een pagina

Werkwijze

Verhuurbaarheid

Belaggio Vastgoed koopt uitsluitend objecten die goed verhuurd zijn dan wel waarvan de verhuurbaarheid goed is of goed realiseerbaar is. Dit houdt in dat onze panden altijd een hoge bezettingsgraad hebben en  een minimale leegstand kennen. Wij hebben de kennis en de knowhow om onze panden zo optimaal mogelijk te verhuren en de tijd dat er sprake van leegstand is tot een minimum te beperken. De huurprijzen van onze verhuurbare eenheden zich bevinden voornamelijk in een bandbreedte van €350 tot €850 per maand. In dit segment van de markt is de vraag hoger dan het aanbod. Onze hoofddoelgroep zijn met name studenten en starters op de woningmarkt.

Locatie

Het bekende gezegde, er zijn 3 basis regels in Vastgoed: 1. Locatie, 2. Locatie, 3. Locatie. Locatie is erg belangrijk. Echter, locatie heeft ook een prijs. Hoe beter de locatie hoe hoger de prijs. Simpelweg kopen op de beste locatie is ook niet altijd de beste belegging. Wij hebben de ervaring en het inzicht ontwikkeld om de juiste afwegingen te maken tussen locatie en prijs en daardoor een superieur rendement te realiseren. Zo kijken we bijvoorbeeld ook naar goede openbaar vervoer verbindingen en acceptabele reistijden naar scholen, centrum en uitgaansgelegenheden. Voor starters kijken we juist naar goed wooncomfort en parkeergelegenheid.

Prijs

Wij kopen via makelaars, beleggers, banken en vastgoedveilingen. De prijs moet goed zijn en in verhouding met het object. Wij bepalen onze prijs door onder andere te kijken naar vergelijkbare vastgoedobjecten maar ook naar onze eigen opgestelde rendementsberekeningen, waarbij locatie, bereikbaarheid, verhuurbaarheid, huurprijs, verbouwingskosten, financieringskosten, aankoopkosten en exploitatiekosten in worden meegenomen.